Atticus Mitchell

Atticus Mitchell

Atticus Mitchell Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Atticus Mitchell Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Atticus Mitchell
Atticus Mitchell İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Atticus Mitchell Kelimesinin Anlamı?
Atticus Mitchell Ne Demek?
Atticus Mitchell Ne Demektir?
Atticus Mitchell Analizi?
Atticus Mitchell
Atticus Mitchell Anlamı Nedir?
Atticus Mitchell Ne Demektir?
Atticus Mitchell Açıklaması Nedir?
Atticus Mitchell Cevabı Nedir?
Atticus Mitchell Kelimesinin Anlamı?
Atticus Mitchell Kelimesinin Anlamı Nedir?
Atticus Mitchell Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Atticus Mitchell Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Atticus Dean Mitchell (d. 16 Mayıs 1993, Toronto), Kanadalı oyuncu.

Hayatı

Toronto Lisesi ve Malvern Koleji Enstitüsü'nden mezun olduktan sonra Ryerson Üniversitesi'nde eğitimini sürdürdü. Ayrıca Mitchell, Toronto'da sahne veren Fishwives adındaki grubun bateristidir.

Kanadalı oyuncu Atticus, oyunculuk kariyerine 2009 yılında YTV'de yayınlanan How to be Indie ile başladı. Carlos Martinelli rolüyle dizide ilk sezon ile ikinci sezonun sekizinci bölümüne kadar oynadı. Daha sonra Atticus, ilk kez başrol olarak Teletoon' da yayınlanan My Babysitter's a Vampire filmi/dizisinde Matthew Knight ve Vanessa Morgan ile birlikte oynadı ve performansıyla 2011 Gemini Ödüllerine aday gösterildi. Debby Ryan'ın başrol olduğu Radio Rebel filminde, liseli rockçı Gabe rolünü oynadı. 2013 yılında 'Hard Rock Medical' serisinde misafir oyuncu olarak iki bölümde yer aldı. Laurence Fishburne ve Bill Paxton ile birlikte The Colony filminde Graydon olarak yer aldı.2013 yılında Disney XD Kanada'nın Bunks adlı filminde Wookie olarak rol aldı.

Filmografisi

Dizileri
Yıl Adı Rolü Notlar
2009 Carlos Martinelli
2010 Teenage Boy Yardımcı Oyuncu
2011–2012 Benny Weir Başrol
2013 Caleb Misafir Oyuncu
Filmleri
Yıl Başlık Rolü Notlar
2010 Benny Başrol
2012 Radio Rebel Gabe Başrol
2012 Where Do We Go From Here Elliot Başrol
2013 Graydon Başrol
2013 Wookie Yardımcı Oyuncu

Ödülleri ve Dereceleri

Yıl Grup Ödül Sonuç Alıcı(lar)
2011 Gemini Ödülleri Dramatik Program veya Mini-Seri Alanında Öne Çıkan En İyi Yardımcı Performansı Aday Atticus Mitchell