Aslı Tandoğan

Aslı Tandoğan

Aslı Tandoğan Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Aslı Tandoğan Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Aslı Tandoğan
Aslı Tandoğan İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Aslı Tandoğan Kelimesinin Anlamı?
Aslı Tandoğan Ne Demek?
Aslı Tandoğan Ne Demektir?
Aslı Tandoğan Analizi?
Aslı Tandoğan
Aslı Tandoğan Anlamı Nedir?
Aslı Tandoğan Ne Demektir?
Aslı Tandoğan Açıklaması Nedir?
Aslı Tandoğan Cevabı Nedir?
Aslı Tandoğan Kelimesinin Anlamı?
Aslı Tandoğan Kelimesinin Anlamı Nedir?
Aslı Tandoğan Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Aslı Tandoğan Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Aslı Tandoğan (d. 2 Nisan 1979, Ankara) Türk oyuncu.

Hayatı

Aslı Tandoğan, 2 Nisan 1979 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı arp bölümünden mezun oldu. 2002 yılında "Gülüm" adlı dizisiyle oyunculuğa başladı.

Filmografi

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2007 Kabadayı Karaca
2013 Behzat Ç. Ankara Yanıyor Ilgın
2014 Kendime İyi Bak Begüm
2015 Git Başımdan Selin
2019 Söz Vermiştin Lilyan
2020 Hayalet 3: Yaşam
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2002 Gülüm Gül Gül
2003 Çınaraltı Gizem
2003 Kurşun Yarası Lale
2004 Büyük Umutlar Sevinç
2005 Aşka Sürgün Dilan
2006 Ah İstanbul Deniz
2006 29-30 Aysel
2007 Dicle Dicle
2007–2009 Dudaktan Kalbe Lamia 75 bölüm (1–75)
2009–2010 Kapalıçarşı Diyar 38 bölüm (1–38)
2011 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Ilgın
2011 Zehirli Sarmaşık Yakut
2012 Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam Canseza
2013 Leyla ile Mecnun Eleanor 2 bölüm (87–88)
2013 A.Ş.K. Şebnem
2015 Melek ile Serhat Melek 5 bölüm (1–5)
2016 Muhteşem Yüzyıl Kösem Gevherhan Sultan
2018 Yuvamdaki Düşman Yasemin
2021 Menajerimi Ara

Kaynakça

Dış Bağlantılar