Aslı Melisa Uzun (d. 28 Temmuz 1995, Ankara), Türk oyuncu ve manken. 2015 yılında 'Miss Turkey Universe' seçilmiştir. 2015 Miss Universe güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. Üç yaşındayken dans kurslarına başlayan ve daha sonra bale ile jimnastik eğitimi alan Aslı Melisa Uzun, Arkadaşlar İyidir isimli dizide rol aldı.[1]

Filmografi

Yıl Yapım Rol Notlar
2020-2021 Akrep Duru
2020-2021 Verbotene Liebe Bobbi Atakan Bölüm 5-7
2020 Zen Mother
2018 Erkenci Kuş Gamze
2016 Arkadaşlar İyidir Seda Yılmaz

*[2]

Ödüller ve başarılar
Önce gelen
Dilan Çiçek Deniz

2015
Sonra gelen

Kaynakça

  1. ^ Vural, Sinem. "Aslı Melisa Uzun oyuncu oldu". www.hurriyet.com.tr. 8 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Kasım 2020. 
  2. ^ "Asli Melisa Uzun". IMDb. 15 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Kasım 2020.