Aslı Melisa Uzun

Aslı Melisa Uzun

Aslı Melisa Uzun Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Aslı Melisa Uzun Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Aslı Melisa Uzun
Aslı Melisa Uzun İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Aslı Melisa Uzun Kelimesinin Anlamı?
Aslı Melisa Uzun Ne Demek?
Aslı Melisa Uzun Ne Demektir?
Aslı Melisa Uzun Analizi?
Aslı Melisa Uzun
Aslı Melisa Uzun Anlamı Nedir?
Aslı Melisa Uzun Ne Demektir?
Aslı Melisa Uzun Açıklaması Nedir?
Aslı Melisa Uzun Cevabı Nedir?
Aslı Melisa Uzun Kelimesinin Anlamı?
Aslı Melisa Uzun Kelimesinin Anlamı Nedir?
Aslı Melisa Uzun Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Aslı Melisa Uzun Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Aslı Melisa Uzun (d. 28 Temmuz 1995, Ankara), Türk oyuncu ve manken. 2015 yılında 'Miss Turkey Universe' seçilmiştir. 2015 Miss Universe güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. Üç yaşındayken dans kurslarına başlayan ve daha sonra bale ile jimnastik eğitimi alan Aslı Melisa Uzun, Arkadaşlar İyidir isimli dizide rol aldı.[1]

Filmografi

Yıl Yapım Rol Notlar
2020-2021 Akrep Duru
2020-2021 Verbotene Liebe Bobbi Atakan Bölüm 5-7
2020 Zen Mother
2018 Erkenci Kuş Gamze
2016 Arkadaşlar İyidir Seda Yılmaz

*[2]

Ödüller ve başarılar
Önce gelen
Dilan Çiçek Deniz

2015
Sonra gelen

Kaynakça

  1. ^ Vural, Sinem. "Aslı Melisa Uzun oyuncu oldu". www.hurriyet.com.tr. 8 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Kasım 2020. 
  2. ^ "Asli Melisa Uzun". IMDb. 15 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Kasım 2020.