Aslı İçözü

Aslı İçözü

Aslı İçözü Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Aslı İçözü Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Aslı İçözü
Aslı İçözü İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Aslı İçözü Kelimesinin Anlamı?
Aslı İçözü Ne Demek?
Aslı İçözü Ne Demektir?
Aslı İçözü Analizi?
Aslı İçözü
Aslı İçözü Anlamı Nedir?
Aslı İçözü Ne Demektir?
Aslı İçözü Açıklaması Nedir?
Aslı İçözü Cevabı Nedir?
Aslı İçözü Kelimesinin Anlamı?
Aslı İçözü Kelimesinin Anlamı Nedir?
Aslı İçözü Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Aslı İçözü Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Aslı İçözü (d. 27 Eylül 1964, İstanbul), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, eğitmen, yönetmen yardımcısı.

Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Aslı İçözü Kasapoğlu 1992 yılında Şehir Tiyatroları kadrosuna girdi. Semaver Kumpanya topluluğunun kurucuları arasında yer aldı. 'da, Semaver Kumpanya'da, İstanbul Koleji'nde, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde ve Oyun Atölyesi'nde eğiticilik yapıp dersler verdi. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Rol aldığı bazı oyunlar

  • 2009-2010,bakhalar
  • 2009,oyunlardan bir oyun
  • 2007-2008, savaş ve kadın 2inci versyon
  • 2006-2007, üç kiz kardeş
  • 2005, Savaş ve Kadın
  • 2003, Trendeki Yolcu
  • 2002 - 2001, Suç ve Ceza
  • 2001 - 2000, Troilus ve Cressida
  • 2000 -1999, Nasreddin Hoca
  • 1999, Antigone
  • 1998, Atları da Vururlar
  • 1998,
  • 1998 - 1997, Ayrılık
  • 1997- 1996, Sahibinin Sesi
  • 1996 - 1995, Peynirli Yumurta
  • 1995 - 1994, Sular Aydınlanıyordu
  • 1994 - 1993, Viens On S’en Va
  • 1991, Bay Hiç ve Sonsuzluk Kitabevi
  • 1991 - 1990, Mavi Masal
  • 1991 - 1990, Bir Garip Oyun
  • 1989, Evlilik İlanı
  • 1988, Fareli Köyün Kavalcısı
  • 1988, Kuşlar
  • 1984, Külkedisi
  • 1984, Caligula
  • 1983,
  • 1983, Hırçın Kız
  • 1983, 3. Selim

Yönetmen yardımcılığı yaptığı oyunlar

  • 2002, 8 Kadın
  • 1992, Les Rustres
  • 1992, Rusalka
  • 1990, Bir Garip Oyun
  • 1990, Bir Kadın
  • 1989, Sarah Bernhard
  • 1983, Hırçın Kız

Filmografisi

  • Düğün Şarkıcısı - 2007
  • Taş - 2006

Oynadığı diziler

  • 2006-Avrupa Yakası
  • 2007-Düğün Şarkıcısı
  • 2008-2009 Bahar Dalları
  • 2009-2010 Yer Gök Aşk
  • 2011-Al Yazmalım
  • 2013-2014 Çalıkuşu
  • 2014-Günümüz Güllerin Savaşı

Dış bağlantılar