Aslı Bekiroğlu

Aslı Bekiroğlu

Aslı Bekiroğlu Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Aslı Bekiroğlu Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Aslı Bekiroğlu
Aslı Bekiroğlu İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Aslı Bekiroğlu Kelimesinin Anlamı?
Aslı Bekiroğlu Ne Demek?
Aslı Bekiroğlu Ne Demektir?
Aslı Bekiroğlu Analizi?
Aslı Bekiroğlu
Aslı Bekiroğlu Anlamı Nedir?
Aslı Bekiroğlu Ne Demektir?
Aslı Bekiroğlu Açıklaması Nedir?
Aslı Bekiroğlu Cevabı Nedir?
Aslı Bekiroğlu Kelimesinin Anlamı?
Aslı Bekiroğlu Kelimesinin Anlamı Nedir?
Aslı Bekiroğlu Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Aslı Bekiroğlu Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Aslı Bekiroğlu (d. 16 Kasım 1995, İstanbul), Türk oyuncudur.

Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur. 2006-2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünde arp ve solfej eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Yol Arkadaşım, Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır.

Filmografisi

Dizi
Yıl Başlık Rolü Notlar
2013 Beni Böyle Sev Ayça Yardımcı Oyuncu
2015 Adı Mutluluk Sera Yüksel Yardımcı Oyuncu
2016 Gülümse Yeter Yasemin Başrol Oyuncusu
2018 Dudullu Postası Betül Yardımcı Oyuncu
2018-2019 Jet Sosyete Melike Şahin Yardımcı Oyuncu
2019 Benim Tatlı Yalanım Suna Doğan Yılmaz Başrol Oyuncusu
2020 Jet Sosyete Melike Şahin Konuk Oyuncu
2021- Zeynep Başrol Oyuncusu
Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
2016 İkimizin Yerine Ceylan Yardımcı Oyuncu
2017 Yol Arkadaşım Bahar Yardımcı Oyuncu

Kaynakça