Arzum Onan

Arzum Onan

Arzum Onan Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Arzum Onan Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Arzum Onan
Arzum Onan İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Arzum Onan Kelimesinin Anlamı?
Arzum Onan Ne Demek?
Arzum Onan Ne Demektir?
Arzum Onan Analizi?
Arzum Onan
Arzum Onan Anlamı Nedir?
Arzum Onan Ne Demektir?
Arzum Onan Açıklaması Nedir?
Arzum Onan Cevabı Nedir?
Arzum Onan Kelimesinin Anlamı?
Arzum Onan Kelimesinin Anlamı Nedir?
Arzum Onan Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Arzum Onan Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Arzum Onan (d. 31 Ekim 1973, Ankara), Türk oyuncu ve eski mankendir.

Hayatı

Arzum Onan, 31 Ekim 1973'te Ankara'da, memur bir ailenin tek çocuğu olarak doğdu. İlkokulu Ankara'da, ortaokul ve liseyi ise İstanbul'da okudu. Yapı Ressamlığı Bölümü'nden mezun oldu. 1992 yılında 'ta mankenlik ve modelliğe başladı. Nisan 1993'te "Miss Turkey" yarışmasında "Türkiye Güzeli", aynı yılın Temmuz ayında "Miss Europe" yarışmasında "Avrupa Güzeli" seçildi.

Özel hayatı

1996'da oyuncu Mehmet Aslantuğ ile evlendi. "Can" adında bir oğlu vardır.

Kariyeri

Önemli bir reklam kampanyasıyla üç yıl kamera karşısına geçti. 1997'de dört yıl sürecek yoğun tempolu bir televizyon dizisi (Sıcak Saatler) için çalışmaya başladı. Bu tarihten itibaren, genellikle kamu yararına gerçekleştirilen özel defilelerde mankenlik yaptı.

Filmografi

Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
1997 Ceren Meriç
1998 Sıcak Saatler Buket Hazal
2000 Zeynep
2002 Hüzzam
2004 Sahra Sahra
2007 Deniz Soykan
2009 Zuhal
2010 Hayat Ağacı Arzum Onan
2012
Önce gelen:
Özlem Kaymaz
Türkiye Güzeli
1993
Sonra gelen:
Pınar Altuğ