Ninja Nedir?
Ninja Nedir?, Ninja Nerededir?, Ninja Hakkında Bilgi?, Ninja Analizi? Ninja ilgili Ninja ile ilgili bilgileri sitemizde bulabilirsiniz. Ninja ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve iletişime geçmek için sayfamıza tıklayabilirsiniz. Ninja Ne Anlama Gelir Ninja Anlamı Ninja Nedir Ninja Ne Anlam Taşır Ninja Neye İşarettir Ninja Tabiri Ninja Yorumu
Ninja Kelimesi
Lütfen Ninja Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. Ninja İlgili Sözlük Kelimeler Listesi Ninja Kelimesinin Anlamı? Ninja Ne Demek? ,Ninja Ne Demektir? Ninja Ne Demektir? Ninja Analizi? , Ninja Anlamı Nedir?,Ninja Ne Demektir? , Ninja Açıklaması Nedir? ,Ninja Cevabı Nedir?,Ninja Kelimesinin Anlamı?,Ninja Kelimesinin Anlamı Nedir? ,Ninja Kelimesinin Anlamı Ne demek?,Ninja Kelimesinin Anlamı Ne demektir?
Ninja Bu Kelimeyi Kediniz Aradınız Ve Bulamadınız
Ninja Kelimesinin Anlamı Nedir? Ninja Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Ninja Kelimesinin Anlamı Ne demektir?
Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı
Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:
Söylemek, söz söylemek - Ad vermek - Bir dilde karşılığı olmak - Herhangi bir ses çıkarmak - Herhangi bir kanıya, yargıya varmak - Düşünmek - Oranlamak - Ummak, - Erişmek - Bir işe kalkışmak, yeltenmek - Saymak, kabul etmek - bir şey anlamına gelmek - öyle mi, - yani, anlaşılan - inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü
Ninja Bu Kelimeyi Kediniz Aradınız Ve Bulamadığınız İçin Boş Safyadır
Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı
Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. - Muşmulaya döngel de derler.
Kamer `ay` demektir. - Küt dedi, düştü. - Bu işe herkes ne der? - Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. - Bundan sonra gelir mi dersin? - Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. - Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Ninja - Demek gideceksin.
Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler
- dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek
- dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok
Ninja
Ninja Nedir? Ninja Ne demek? , Ninja Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Ninja Kelimesinin Anlamı? Ninja Ne Demek? Ninja Ne Demektir? ,Ninja Analizi? Ninja Anlamı Nedir? Ninja Ne Demektir?, Ninja Açıklaması Nedir? , Ninja Cevabı Nedir? , Ninja Kelimesinin Anlamı?
Ninja (忍者) veya shinobi (忍び), feodal Japonya'daki ajanlar veya paralı askerler. Casusluk, sabotaj, infiltrasyon, suikast ve bazı durumlarda açıktan muharebe ninjaların temel işleridir.[1] Dağların eteklerinde gizli yaşam süren bu insanlar çoğunlukla efendilerinin huzurundan kovulmuş veya kendi istekleriyle ayrılmış samurayların zaman içinde sayıca az olmalarını bir avantaj haline dönüştürmek için oluşturdukları gizlilik temelli savaş sanatı ninjalık olarak tarihte yerini aldı. Bir ninjanın pek çok dövüş ve zihin tekniğine hakim olması gerekirdi. Bu nitelikler genellikle hasımları olarak muhatap aldıkları iyi eğitimli samurayları alt etmek için gerekliydi. Ninjaların bu teknikleri zaman içinde ayrı bir dövüş dalını oluşturdu ve Ninjutsu adını aldı. Zira gereken durumlarda bir çubuğu bile hasmı ağır yaralayabilecek hatta öldürebilecek şekilde kullanabilmeyi bilmek gerekiyordu.
Klasik katana ve yay gibi silahların yanı sıra diğer pek çok silaha karşı da büyük avantaj sağlayabilen silahlar geliştirmek ninjaların öncelikli işlerinden biriydi. Dövüşün yanı sıra bu silahlar ağaca tırmanmak, kazmak gibi gizlilik için gereken işlerin de yapılmasına da büyük ölçüde yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştı.
Zamanla ninjaların kullandığı dövüş tekniği Ninjutsu adını aldı. Japonlar 1980'li yıllardan sonra bu ölümcül savaş tekniğini yaymaya başladılar ve bugünkü halini aldı. Ondan önce sadece nesilden nesile aktarılıyordu.