Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir?

Kaynak (coğrafya) Nedir?

Kaynak (coğrafya) Nedir?, Kaynak (coğrafya) Nerededir?, Kaynak (coğrafya) Hakkında Bilgi?, Kaynak (coğrafya) Analizi? Kaynak (coğrafya) ilgili Kaynak (coğrafya) ile ilgili bilgileri sitemizde bulabilirsiniz.  Kaynak (coğrafya) ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve iletişime geçmek için sayfamıza tıklayabilirsiniz. Kaynak (coğrafya) Ne Anlama Gelir Kaynak (coğrafya) Anlamı Kaynak (coğrafya) Nedir Kaynak (coğrafya) Ne Anlam Taşır Kaynak (coğrafya) Neye İşarettir Kaynak (coğrafya) Tabiri Kaynak (coğrafya) Yorumu 

Kaynak (coğrafya) Kelimesi

Lütfen Kaynak (coğrafya) Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. Kaynak (coğrafya) İlgili Sözlük Kelimeler Listesi Kaynak (coğrafya) Kelimesinin Anlamı? Kaynak (coğrafya) Ne Demek? ,Kaynak (coğrafya) Ne Demektir? Kaynak (coğrafya) Ne Demektir? Kaynak (coğrafya) Analizi? , Kaynak (coğrafya) Anlamı Nedir?,Kaynak (coğrafya) Ne Demektir? , Kaynak (coğrafya) Açıklaması Nedir? ,Kaynak (coğrafya) Cevabı Nedir?,Kaynak (coğrafya) Kelimesinin Anlamı?,Kaynak (coğrafya) Kelimesinin Anlamı Nedir? ,Kaynak (coğrafya) Kelimesinin Anlamı Ne demek?,Kaynak (coğrafya) Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Kaynak (coğrafya) Bu Kelimeyi Kediniz Aradınız Ve Bulamadınız

Kaynak (coğrafya) Kelimesinin Anlamı Nedir? Kaynak (coğrafya) Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Kaynak (coğrafya) Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı

Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:

Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek - Oranlamak  - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Kaynak (coğrafya) Bu Kelimeyi Kediniz Aradınız Ve Bulamadığınız İçin Boş Safyadır

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı

Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.

Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Kaynak (coğrafya) - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler

- dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek

 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

Kaynak (coğrafya)

Kaynak (coğrafya) Nedir? Kaynak (coğrafya) Ne demek? , Kaynak (coğrafya) Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi

Kaynak (coğrafya) Kelimesinin Anlamı? Kaynak (coğrafya) Ne Demek? Kaynak (coğrafya) Ne Demektir? ,Kaynak (coğrafya) Analizi? Kaynak (coğrafya) Anlamı Nedir? Kaynak (coğrafya) Ne Demektir?, Kaynak (coğrafya) Açıklaması Nedir? , Kaynak (coğrafya) Cevabı Nedir? , Kaynak (coğrafya) Kelimesinin Anlamı?






Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir?

Kaynak (coğrafya)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Doğal bir kaynak

Kaynak veya pınar, Mağaralarda veya yeraltı dehlizlerinde toplanan suların hidrostatik basınç altında ve bazen sanki büyük bir akarsu oluşturmak istercesine yüzeye çıktıkları bu kaynaklara da su çıkan adı verilir. Yeraltı sularının yüzeye çıktığı alanlara kaynak denir. Göze, bulak, pınar, eşme, menba kelimeleri kaynak yerine farklı bölgelerde kullanılmaktadır. Kaynak topoğrafya yüzeyinin yeraltı su yatağını kestiği nokta veya çizgi boyunca oluşur.[1]

Kaynaklar yeryüzüne farklı güçlerde çıkarlar. Bazıları bir çeşme suyu kadar, bazıları tek kaynaktan bir dere oluşturacak kadar güçlü, bazıları da yamaçta bir nemlilik, ıslaklık yapacak derecede süzülerek çıkarlar.

Başlıca kaynak türleri[değiştir | kaynağı değiştir]

  • a. Vadi kaynağı: Vadilerin yeraltı sularının yüzeyinden daha derinlere kadar kazındığı durumlarda oluşur. Sular yukarıdan gelir. Vadi yamaçında oluşurlar, yamaç kaynağı da denilir.
  • b. Fay kaynakları: Fay hatlarından yeryüzüne çıkarlar. Geçirimli ve suyla doygun bir tabakanın kırık alanının karşısında geçirimsiz tabaka varsa faydan yukarı çıkmaya zorlanır. Beslenme bölgesine göre fay kaynakları çoğunlukla sürekli ve bol sulu kaynaklardır.
  • c. Tabaka kaynağı: Üstte geçirimli tabaka, altta geçirimsiz tabaka bulunur, eğim yönleri aynıdır. Yeraltı suyu eğim doğrultusunda akışa geçer, kaynak olarak yeryüzüne çıkar. Suyu yukarıdan gelen kaynakların çoğu böyledir.
  • d. Karstik kaynaklar: Karstik alanlarda çıkan kaynaklardır. Voklüz kaynakları bir kaynaktan bir dere oluşturacak güçteki kaynaklardır. İsmi Fransa'daki Vaucluse kentindeki kaynaktan alınmıştır. Türkiye'de bu tür kaynaklara yerel olarak büngüldek, karpuzatan gibi adlar verilir. Suları gür, soğuk ve kireçlidir. Sürekli karstik kaynakların yanında birde aralıklı çıkan sifonlu kaynaklar vardır.
  • e. Gayzer: Yanardağ alanlarında püskürerek çıkan, sıcak su kaynaklarıdır. İzlanda, Yeni Zelanda, Japonya, ABD'de bulunur.
  • f. Artezyen: Suyun kendi basınçıyla yüzeye yükseldiği sulardır. Genellikle geçirimsiz iki tabaka arasındaki akifer oluşum sebebidir.

Özelliklerine göre kaynak türleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Süreklilik[değiştir | kaynağı değiştir]

  • a. Aralıklarla çıkan kaynaklar: Fazla yağışın olduğu zamanlarda bolca çıkarken, kurak zamanda cılızlaşır ve kururlar.
  • b. Dönemli kaynaklar: Yeraltı su seviyesinin durumuna göre güçlenir veya zayıflarlar.
  • c. Sürekli kaynaklar: Hiç kurumadan sürekli suyun geldiği kaynaklar.

İçeriklerine göre kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

Derinlerden gelen kaynak suları yolları boyunca madenleri ve mineralleri eriterek bünyelerine alırlar. Bu sular pek nadir kimyasal açıdan arı olurlar. İçeriğinde erimiş madde oranı düşük olan sulara tatlı sular denilir. Diğerleri içindeki erimiş maddelere göre isimlendirilir.

  • a. Tuzlu sular: İçerisinde erimiş tuzların fazlaca olduğu sulardır.
  • b. Kireçli sular: Kaynak sularında en bol bulunan madde kalsiyum karbonattır. Kireçtaşının bulunduğu alanlarda oluşan karstik kaynaklarda bolca bulunur. Kireç miktarı suyun sertliği/yumuşaklığını belirler.
  • c. Maden suları: İçeriğinde bolca erimiş maden ve mineral olan sulardır. CO2'nin çokça bulunduğu asit sulara ekşi su denilir. Alkalin sularda bolca Na2, Co3 ve CaCo3 bulunan maden sularıdır.Ayrıca, kükürtlü sular, çelikli sular, acı sular, acı-tuzlu sular vardır. Bu kaynaklar çıktıkları alanda renkli tortular bırakır. Pamukkale travertenlerini oluşturan kaynak Yellowstone Millî Parkındaki Castle Gayzeri bu kaynaklara örnektir.

Sıcaklıklarına göre kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • a. Soğuk kaynaklar: Çıkış sıcaklığı bulunduğu enleme uyan veya daha az olan kaynaklar.
  • b. Sıcak kaynaklar: Bulunduğu enlemin yıllık ortalama sıcaklığından daha sıcak kaynaklardır. Ilıca ve kaplıcalar gibi.
  • c. Sıcaklığı yıl boyunca değişmeyen kaynaklar; genellikle yerin derinliklerinden gelir. Yeryüzündeki mevsimlik sıcaklık değişimlerinden etkilenmez.
  • d. Sıcaklığı mevsimlere göre değişen kaynaklar; suları yüzeye yakın alanlardan gelir.

Deniz değirmeni, bazı karstik bölge kıyılarında ender de olsa deniz suyunun, karanın derinliklerine doğru aktığı görülür. Bir değirmeni döndürecek kadar suyun aktığı bu alanlara deniz suyunu yutan yer, deniz değirmeni denilir. Karadaki yeraltı suyunun deniz seviyesinden aşağıda olduğu durumlarda oluşmaktadır.

Galeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Karstik kaynak, Saklıkent Kanyonu
Gayzer kaynağı
Artezyen kaynağı, Fransa

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ İZBIRAK, Prof. Dr. Raşat (1989). Sular Coğrafyası. İstanbul: MEGSB. 

Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Nedir? :Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? ile ilgili Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Ne Demektir? Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Açıklaması Nedir? Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Cevabı Nedir? Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Kelimesinin Anlamı? Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? konusu Nedir Ne, yaşantımızda sık kullanılan kelimelerden birisi olarak karşımıza çıkar. Hem sosyal medyada hem de gündelik yaşantıda kullanılan ne kelimesi, uzun yıllardan beri dilimizdedir. Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Türk Dil Kurumu na (TDK) göre farklı anlamları olan ne kelimesi, Türkçe de tek başına ya da çeşitli cümleler eşliğinde kullanılabilir. Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Ne kelimesi ne demek, TDK ya göre anlamı nedir sorularının cevabını arayanlar için bildiris.com doğru adres! Peki, ne kelimesi ne demek, TDK ye göre anlamı nedir? Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Ne kelimesinin kökeni ne, ne kelimesinin kaç anlamı var? Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? İşte TDK bilgileri ile merak edilenler
Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Açıklaması? :Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Açıklama Bir Terim Kavram Ya Da Başka Dilsel Olgunun Daha İyi Anlaşılması İçin Yapılan Ek Bilgidir.Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Söz Konusu Bilgi Açıklanacak Sözcükten Daha Uzun Olur Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Açıklama İle İlgili Durumun Kanıtı Şu Şekilde Doğrulanabilir Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Bir Sözlükteki Tanım İlgili Sözcük Yerine Kullanılabilirse, Bu Bir Açıklamadır. Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Yani Aynı Bağlam İçinde Hem Sözcük Hem De Tanım Kullanılırsa Ve Anlamsal Açıdan Bir Sorun Oluşturmuyorsa Bu Bir Açıklamadır.
Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Gerçek mi? :Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? ile ilgili Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Gerçek anlam Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? sözcüklerin birincil anlamı ile (varsa) bu anlamla doğrudan ilişkili olan anlamlarıdır. Gerçek anlam, temel anlam ile yan anlamların bileşkesidir. Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Bir sözcüğün mecaz olmayan tüm anlamlarını kapsar.
Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Hakkında? :Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? ile ilgili Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? burada bulabilirsiniz. Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Detaylar için sitemizi geziniz Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? Bu sayfada Hakkında nedir Hakkında ne demek Hakkında ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca Hakkında anlamı tanımı açılımı Hakkında hakkında bilgiler Kaynak (coğrafya) nedir?, Kaynak (coğrafya) anlamı nedir?, Kaynak (coğrafya) ne demektir? resimleri Hakkında sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce türkçe çevirisini bulabilirsiniz
Graben, 2016 Grand Prix Zagreb Open, Ranunculus lobbii, Köppen iklim sınıflandırması, Sezgin Gümüş, Alman İdeolojisi, Başkavak, Hekimhan, Çamaşır deterjanı, Coritiba FC, No Time to Die (şarkı), Ayça Ayşin Turan, Bahri Hanedanı, 2021 Dan Kolov Nikola Petrov Güreş Turnuvası, 2018 Dan Kolov Nikola Petrov Güreş Turnuvası, Merziye Afham, Henri (Chambord kontu), 2019 Dan Kolov Nikola Petrov Güreş Turnuvası, 2014 yapımı Türk filmleri, Kadamcay İlçesi, 2002 UEFA ülkeler sıralaması, Persephone, Kilo, Naili Moran, Erentepe, Kumluca, 1938 İtalya Bisiklet Turu, Batı Bloku, 2022 Dan Kolov Nikola Petrov Güreş Turnuvası, Gaye Boralıoğlu, Frank Macfarlane Burnet, Surjit Singh Barnala, Birinci Haçlı Seferi, Demokratik Parti (ABD), Dicyema benthoctopi, Voleybol Kadınlar Türkiye Süper Kupası, John Resig, 2016 Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvası, 1986 Başbakanlık Kupası, Ömer Rüştü Paşa, Alexis, Azerbaycan eğitim bakanları listesi, Artur Gachinski, Magomedkhabib Kadimagomedov, Sakal, Atatürk Evi Müzesi (Selanik), 2017 Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvası, Apsû, Dick Mayer, Klos, Debre, Ibstock, Serik Belediyespor, Moğolca, Güllüce, Aziziye, Makineli tüfek, Ülkelere göre tatiller listesi, Sorunlu Varlıkların Kurtarılması Programı, Julián Cuesta, Obafemi Martins, Yeni Demokrasi (Yunanistan), Türkiye florasındaki delphinium taksonları listesi, 2018 Türkiye genel seçimleri, Tijuana, Son Liman, Zelotes albanicus, HEC Paris in Qatar, Sitoplazma, Ghedi, Microsoft Studios, Gebze Teknik Üniversitesi, Kafkas Tebeşir Dairesi, Adam Johnson (futbolcu), 2011 Copa América, Gökhan Altıparmak, 2000 Suriye devlet başkanlığı seçimi, Azerbaycan çalışma ve ahalinin sosyal güvenliği bakanları listesi, Furkan Yaman, ABD 1940 yılı 1 numara şarkıları, Christian Albrecht Bluhme, Zondag met Lubach, Gmail, Sezai Demiray, Antropomorfizm, Aegina Adası, Equinor, Hollanda Cumhuriyeti, Hicri, DJ Quik, Eymir, Gölbaşı, Hacıalipalangası, Erzincan, Desiderius Erasmus, Emre Vefa Göktaş, Université de Bourgogne, Hrvatski nogometni kup, Çariçe II. Katerina, Pasif kıta kenarı, Saimiriinae, Davao Bölgesi, Yeşim Koçak, Çam fıstığı, John Donne, Kaemis,
Tezkiyesi Bozuk Nedir?, Mete Koca Kimdir?, Abdullah Çakır Kimdir?, Zeki İsminin Anlamı Nedir?, Recep Bakırcı Kimdir?, Doğu Türkistan bayrağı Anlamı Nedir, Doğu Türkistan bayrağı Nasıl Oluştu, Doğu Türkistan bayrağı Tarihi, Doğu Türkistan bayrağı Renkleri, Doğu Türkistan bayrağı Tasarımı, Tezatlı Nedir?, Zekasal İsminin Anlamı Nedir?, Faik Deli Kimdir?, Zekâlı İsminin Anlamı Nedir?, Ferdaya Salmak Nedir?, Cevdet Akay Kimdir?, Zekâi İsminin Anlamı Nedir?, Teyelli Nedir?, Ferdası Nedir?, Zehirsiz İsminin Anlamı Nedir?, Ferasetsiz Nedir?, Tuncer Usta Kimdir?, Tevazulu Nedir?, Ferasetli Nedir?, Zehirli İsminin Anlamı Nedir?, Nesrin Arslan Kimdir?, Ferahlık Duymak Nedir?, Çağatay Atasay Kimdir?, Zehir Zıkkım İsminin Anlamı Nedir?, Alpaslan Türkkan Kimdir?, Zecrî İsminin Anlamı Nedir?, Adnan Sinan Çakıroğlu Kimdir?, Yrd Doç Dr Badegül Can Emir Kimdir? Yrd Doç Dr Badegül Can Emir Nereli Yrd Doç Dr Badegül Can Emir Kaç Yaşında?, Zebunküş İsminin Anlamı Nedir?, Aziz Cem Güner Kimdir?, Zebun İsminin Anlamı Nedir?, Ferah Tut Nedir?, Doğukan Ak Kimdir?, Zayi İsminin Anlamı Nedir?, Ferah Bulmak Nedir?, Doğan Avcı Kimdir?, Zayıf Sesli İsminin Anlamı Nedir?, Erol Bayram Kimdir?, Feragatli Nedir?, Tufan Yanar Kimdir?, Zayıf Nahif İsminin Anlamı Nedir?, Testereli Nedir?, Özgül Baydoğan Kimdir?, Feragat Sahibi Nedir?, Zayıf İsminin Anlamı Nedir?, Tespihsiz Nedir?, Naci Şanlıtürk Kimdir?, Zaviyevi İsminin Anlamı Nedir?, Ülkü Ayaydın Kimdir?, Tespihli Nedir?, Fer Almak Nedir?, Akadyana bayrağı Anlamı Nedir, Akadyana bayrağı Nasıl Oluştu, Akadyana bayrağı Tarihi, Akadyana bayrağı Renkleri, Akadyana bayrağı Tasarımı, Naile İşlek Kimdir?, Zavallı İsminin Anlamı Nedir?, Teslimiyetçi Nedir?, Zatî İsminin Anlamı Nedir?, Fenomenolojik Nedir?, Nizamettin Öztürk Kimdir?, Ahmet Yasin Şentürk Kimdir?, Fenomenal Nedir?, Zata Mahsus İsminin Anlamı Nedir?, Ejder Kaygusuz Kimdir?, Fenolojik Nedir?, Zaruri İsminin Anlamı Nedir?, Tesettürsüz Nedir?, Emrullah Türe Kimdir?, Zarsı İsminin Anlamı Nedir?, Tesettürlü Nedir?, Fenlenmek Nedir?, Elif Baysal Kimdir?, Zarplı İsminin Anlamı Nedir?, Fenik Nedir?, Mehmet Bağlar Kimdir?, Cumali İnce Kimdir?, Zarif İsminin Anlamı Nedir?, Fenersiz Yakalanmak Nedir?, Fevzi Fatih Oğuz Kimdir?, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Anlamı Nedir, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Nasıl Oluştu, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Tarihi, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Renkleri, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Tasarımı, Fenersiz Nedir?, Zararsız İsminin Anlamı Nedir?, Fenerli Nedir?, Zararlı İsminin Anlamı Nedir?, Hüseyin Çalişci Kimdir?, İrfan Karatutlu Kimdir?, Feneri Nerde Söndürdün Nedir?, Zarardîde İsminin Anlamı Nedir?, Terso Nedir?, Metin Bozkurt Kimdir?, Zarafetli İsminin Anlamı Nedir?, Savaş bayrağı Anlamı Nedir, Savaş bayrağı Nasıl Oluştu, Savaş bayrağı Tarihi, Savaş bayrağı Renkleri, Savaş bayrağı Tasarımı, Fener Çekmek Nedir?, Mustafa Çiftci Kimdir?, Zampara İsminin Anlamı Nedir?, Tersinir Nedir?, Gülfiraz Sağlık Kimdir?, Ters Türs Nedir?, Zamlı İsminin Anlamı Nedir?, Fenaya Çekmek Nedir?, Filiz Kılıç Kimdir?,