Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir?

Boluspor Nedir?

Boluspor Nedir?, Boluspor Nerededir?, Boluspor Hakkında Bilgi?, Boluspor Analizi? Boluspor ilgili Boluspor ile ilgili bilgileri sitemizde bulabilirsiniz.  Boluspor ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve iletişime geçmek için sayfamıza tıklayabilirsiniz. Boluspor Ne Anlama Gelir Boluspor Anlamı Boluspor Nedir Boluspor Ne Anlam Taşır Boluspor Neye İşarettir Boluspor Tabiri Boluspor Yorumu 

Boluspor Kelimesi

Lütfen Boluspor Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. Boluspor İlgili Sözlük Kelimeler Listesi Boluspor Kelimesinin Anlamı? Boluspor Ne Demek? ,Boluspor Ne Demektir? Boluspor Ne Demektir? Boluspor Analizi? , Boluspor Anlamı Nedir?,Boluspor Ne Demektir? , Boluspor Açıklaması Nedir? ,Boluspor Cevabı Nedir?,Boluspor Kelimesinin Anlamı?,Boluspor Kelimesinin Anlamı Nedir? ,Boluspor Kelimesinin Anlamı Ne demek?,Boluspor Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Boluspor Bu Kelimeyi Kediniz Aradınız Ve Bulamadınız

Boluspor Kelimesinin Anlamı Nedir? Boluspor Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Boluspor Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı

Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:

Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek - Oranlamak  - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Boluspor Bu Kelimeyi Kediniz Aradınız Ve Bulamadığınız İçin Boş Safyadır

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı

Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.

Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Boluspor - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler

- dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek

 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

Boluspor

Boluspor Nedir? Boluspor Ne demek? , Boluspor Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi

Boluspor Kelimesinin Anlamı? Boluspor Ne Demek? Boluspor Ne Demektir? ,Boluspor Analizi? Boluspor Anlamı Nedir? Boluspor Ne Demektir?, Boluspor Açıklaması Nedir? , Boluspor Cevabı Nedir? , Boluspor Kelimesinin Anlamı?






Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir?

Boluspor

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Boluspor
Tam adBoluspor Kulübü
Renkler         Kırmızı-Beyaz
KuruluşBolu Gençlik Spor Kulübü (1946)
Abantspor (1954) Boluspor 28 Aralık 1965 (58 yıl, 109 gün önce.)
StadyumBolu Atatürk Stadyumu
(Kapasite: 8.456)
BaşkanTürkiye Savaş Abak
Teknik direktörTürkiye Yalçın Koşukavak
Lig1. Lig
2022-231. Lig, 11.
Resmî siteboluspor.org.tr
Şu anki sezon

Boluspor, Bolu şehrini temsil eden ve Bolu'da futbol ve basketbol branşında faaliyet gösteren ve şehirle aynı adı taşıyan spor kulübü. 1. Lig'de mücadele etmektedir.

Tarihçe[değiştir | kaynağı değiştir]

Boluspor, 28 Aralık 1965 yılında Abantspor Kulübü lokalinde Abantspor ile Bolu Gençlik’in birleşmesi sonrasında kurulmuştur. Başkanlığını İsmail Özer'in yaptığı yönetim kurulunda, Asbaşkan Doğan İleri, Genel Sekreter Ayhan Tüzün, Muhasip Salih Ekşi, Veznedar Hulusi Kayaalp, Genel Kaptan Hulki Avlacıoğlu, üyeler Turgut Hitit, Mustafa Çizmecioğlu, Çetin Salur, Sabri Eratalar, Yaşar Eyüpoğlu, Kemal İnan ve Erol Mengenliydi.

1966-67 sezonunda 2. Lig’deki mücadele 11.'likle sonuçlanmıştır. 1967-68 sezonunda 5.'liği, 1968-69'da 3.'lüğü almış ve 1969-70'te beyaz grup lig şampiyonluğu ile 1. Lig'e yükselmiştir.

İkinci Lig'e dönüş[değiştir | kaynağı değiştir]

Boluspor, 1979-80 döneminde 2. Lig A Grubu’nda 1 yıllık mücadele etmiştir. Grup 1.si Mersin İdman Yurdu 1. Lig’e çıkarken, Boluspor B Grubu 2.si Düzcespor’u İzmir Atatürk Stadında 3-0 mağlup ederek 1. Lig'e çıkmıştır.

Boluspor, maçta Çetin - B.İbrahim - Nuri - Allaattin - Erdem - K. İbrahim - B Mustafa - Selahattin - Çetin - Demir - H. İbrahim düzeninde oynamıştır. Golleri 68 ve 82. dakikalarda K. İbrahim ve 75. dakikada Selahattin atmıştır.

Boluspor bir yıllık 2. Lig yaşamında 4 deplasman galibiyeti (Samsunspor - Sivasspor - Konyaspor ve İdman yurdunu 1-0 Ankara Demirspor 2-1 yenerek) elde etmiştir. Sahasında tek yenilgiyi Samsunspor'dan 1-0'lık sonuçla almıştır.

Boluspor’a 1966 yılında gelen, 13 yıl aralıksız oynayan ve bu arada uzun süre takım kaptanlığı yapan Tatar Rıdvan Ertan, Boluspor’un 1. Lig deki 4. yılında ancak gol atabilmiştir. Boluspor‘a transfer olmadan bir yıl önce 2. Lig de Kırşehirspor’da 17 golle gol kralı olan Sinan Alaybeyoğlu Boluspor’a transferinin 182. gününde ilk golünü atmıştır.

3 Ekim 1976’da Mersin’de yapılan maçta Boluspor, Mersin İdman Yurdu ile 2-2 berabere kalırken, kalecinin sağ bileği kırılmıştır. Kaleye geçen Çetin’in kramponla yüzü yırtılınca santrafor Sadullah son 20 dakika kalecilik görevini üstlenmiştir.

Geçmiş yıllarda 3. Lig'e düşmüştür. Boluspor, 2006-07 sezonunda 2. Lig A kategorisine çıkmayı başarmış, bir sezon sonra da Süper Lig'e katılma şansını, play-off finalinde Eskişehirspor'a yenilerek kaçırmıştır. 2008-09 sezonu içerisinde Boluspor, amaçları doğrultusunda Azeri futbolcu Ilgar Gurbanov'u kadrosuna katmıştır. 2008-09 sezonunda da Play-Off oynama başarısı göstermiş ise de, yarı finalde Karşıyaka'ya penaltı atışları sonucu elenip, 2009-10 sezonunda da 1. Lig'de mücadele etmiştir. 2009-10 1. Lig devre arasına 8. olarak girmiş ve sezon sonunda 9. olmuştur.

2010-11 sezonu öncesinde 6 yıl başkanlık görevini sürdüren Necip Çarıkçı görevi bırakmış ve başkanlığa Emin Semercioğlu seçilmiştir. Bu sezon teknik direktörlüğe Levent Eriş getirilmiştir. Takım, sezonu 7. sırada tamamlamıştır. 2011-12 sezonunda da bir önceki sezonda olduğu gibi yine play-off'un kıyısından dönerek ligi 7. bitirmiştir. 2012-13 sezonunda ligi 10. olarak noktalamışlardır. Kulüp, 2013 yılında öz kaynaklara dönerek takımın başına Erzurum Hınıslı ve Boluspor'un eski futbolcularından Ali Beykoz'u getirmiştir.

Başarı çizgisi[değiştir | kaynağı değiştir]

1959’da 8’li 2 grup halinde futbola dönemine giren 25 yaşındaki Türkiye, 1. Lig’de, Boluspor 5. Senesinde iken Ligin 13. senesinde 1. Lige giriş yapmıştır. Geride kalan 10 yıl da tam 300 lig müsabakası oynamıştır. 95 galibiyet, 103 beraberlik, 102 mağlubiyet alırken 295 gol atmıştır. 36 gol yemiştir. 10 yılda toplam 293 puan alırken - 21 averaj sağlamıştır. 10 yılda 90 futbolcuya forma giydirmiştir. Bunların 10’unu kaleci, 16’sı geri dörtlüde, 24’ü orta sahada 40’ı ileri uçta yer almışlardır. Kadrosunda futbolculuk yapan Kaleci Mehmet Başaygün daha sonra antrenör yardımcılığı, 1977-78 sezonunda tam yetkili antrenörlük, 1979-80 ‘de Galip Türkkan’a yardımcı antrenörlük yapmıştır. Uzun yıllar Boluspor formasını giyen ve takım kaptanlığı yapan Japon Rıdvan lakaplı Rıdvan Ertan ise takımda 1980-81 sezonunda Cahit Sinan’a yardımcı antrenörlük yapmıştır.

Başlıca antrenörleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Hakkında diğer bilgiler[değiştir | kaynağı değiştir]

Boluspor’un ilk başkanı İsmail Özer'dir. En uzun başkanlığı Muzaffer Işın yapmıştır. 2. Lig hesaba katıldığında ise, Kamil Bilgihan ismi öne geçmektedir.

1973'te İbrahim Mısırlıoğlu, 1974'te Hulki Avlacıoğlu, 1975-78'de Muzaffer Işın, 1979-80'de Yener Bandakcıoğlu, 1981'de ise Hulki Avlacıoğlu başkanlık görevlerini üstlenmişlerdir.

Başkanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Millî olma istatistiği[değiştir | kaynağı değiştir]

Takım aracı şehir merkezinde ilerlerken

Türkiye Kupası ve Boluspor[değiştir | kaynağı değiştir]

Boluspor Türkiye Kupası'nda 6 kez çeyrek final,1 kez yarı final,1 kez de final sevinci yaşamıştır.

Boluspor'un 1. Lig'e çıktığı ilk sezon olan 1970-71 sezonunda 1.turda Samsunspor'u içeride 2-0 dışarıda 1-0 yenerek statü gereği çeyrek finale çıkmış ve Fenerbahçe'nin rakibi olmuştur. Rakibine her 2 maçta da 1-0 yenilerek kupaya veda etmiştir.

1974-75 sezonunda; 1.turda Eskişehir Havagücü'nü 2-0 ve 0-0,2.turda MKE Kırıkkalespor ile her iki maçta da 0-0 berabere kalmasına karşın penaltılarla turu geçen ekip olmuştur. Çeyrek finalde Galatasaray karşısında evinde ilk maçı 2-0 kaybetmesine rağmen deplasmanda rakibini 3-1 yenerek yarı finale adını yazdırmıştır. Yarı finalde ise Trabzonspor ile karşılaşan Boluspor ilk maçta deplasmanda 3-0 yenilmiş,2.maçta kendi evinde 1-0 kazanmasına rağmen kupaya veda etmiştir.

1975-76 sezonunda kupaya 3.turdan katılan Boluspor, ilk olarak Bursaspor'u deplasmanda 2-0 yenilmesine karşın kendi evinde 2-0 yenerek elemiş, bir sonraki tur olan 4.turda Antalyaspor'u 2-1 ve 0-0'lık sonuçlarla geçerek çeyrek finale yükselmiştir. Çeyrek finalde MKE Ankaragücü ile oynayan Boluspor her iki maçı da 1-1 tamamlamış ve penaltılarla elenmiştir.

1980-81 sezonunda Türkiye Kupası'ndaki en büyük başarısına imza atan Boluspor, kupaya 5.turdan dahil olmuş ve ilk turda Erzurumspor'u 5-0 ve 0-0 ile,6.turda Kocaelispor ile her iki maçta da 0-0 berabere kalmasına rağmen penaltılarla 3-0'lık skorla yenmiştir. Çeyrek finalde Galatasaray'ı 1-0 ve 2-0 ile geçen Boluspor, yarı finalde ise Bursaspor'u 1-0 ve 0-0'lık sonuçlarla eleyerek finale adını yazdırmıştır. Finalde MKE Ankaragücü'ne ilk maçta deplasman 2-1 yenilen Boluspor ikinci maçta sahasında rakibiyle 0-0 berabere kalarak finalde kaybetmiştir.

1983-84 sezonunda kupaya 5.turda katılan Boluspor rakibi Adanaspor'u 1-0 ve 0-0'lık sonuçlarla elemiş ve 6.turda da Vefa Simtel'i 0-0 ve 1-0'lık skorla eleyerek çeyrek finalde Trabzonspor ile eşleşmiştir. Rakibine her iki maçta da 2-0 yenilen Boluspor kupaya çeyrek finalde veda etmiştir.

1987-88 sezonunda yine çeyrek final başarısı gösteren Boluspor;3.turda Menemenspor'u 3-0 ve 8-0'la,4.turda Bursaspor'u 3-1[G] 1-0(M) skorlarla geçmiş, çeyrek finalde Zonguldakspor'a ilk maçta 1-0 yenilmiş 2 maçta da kendi evinde 2-1 yenmesine rağmen kupaya veda etmiştir.

1989-90 sezonunda tek maç üzerinden oynanan kupada Boluspor kupaya 5.turdan dahil olmuş ve bu turda Konyaspor'u 5-2 yenerek çeyrek finale çıkmıştır. Çeyrek finalde Beşiktaş'a 5-0 yenilerek kupaya veda etmiştir.

2011-12 sezonunda 1. Lig ekibi olmasına rağmen Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıkma başarısı gösteren Boluspor; 2.turda Fethiyespor'u 5-1,3.turda Gençlerbirliği'ni 3-2,4.turda Beşiktaş'ı 1-0 yenerek çeyrek finale adını yazdırmıştır. Tarafsız sahada oynanan maçta Kardemir Karabükspor'a 1-0 yenilerek kupaya veda etmiştir.

Boluspor’un Avrupa Macerası[değiştir | kaynağı değiştir]

Boluspor, 1972-73 sezonunu 33 puanla 5. sırada tamamlayınca, 1973-74'te Balkan Kupası'na katılmıştır. Bu kupada, Bulgaristan'ın Sofya Akademik, Romanya'nın Sport Clup Bacau takımlarıyla eşleşmiştir. Bu maçlarda alınan sonuçlar şöyledir:

  • 20.03.1974 Akademik - Boluspor : 6-0
  • 11.04.1974 Boluspor - Sport Clup Bacau : 2-2
  • 16.05.1974 Boluspor - Akademik : 4-2
  • 30.05.1974 Spor Clup Bacau - Boluspor :2-0

1973-74 sezonunu ise 3. sırada tamamlayınca bir sonraki sezon UEFA Kupası'nda oynamaya hak kazanmış, ilk turda Dinamo București'ye elenmiştir.

  • 18.09.1974 Boluspor - Dinamo Bükreş : 0-1
  • 02.10.1974 Dinamo Bükreş - Boluspor : 3-0

Avrupa Maçları[değiştir | kaynağı değiştir]

Tarih Ev Sahibi Skor Deplasman Tak. Lig Stadyum
11.04.1971 Türkiye Boluspor 3 - 2 Romanya Sport Clup Bacau Balkan Kupası Bolu Atatürk Stadyumu
20.03.1974 Bulgaristan Sofya Akademik 6 - 0 Türkiye Boluspor Balkan Kupası
16.05.1974 Türkiye Boluspor 2 - 0 Bulgaristan Sofya Akademik Balkan Kupası

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Güncel kadro[değiştir | kaynağı değiştir]

5 Eylül 2023 itibarıyla[1]
Mevki Futbolcu
1 Türkiye KL Çağlar Akbaba
5 Moldova DF Veaceslav Posmac
6 Türkiye OS Oğuz Kağan Güçtekin
7 Türkiye OS Berk Yıldız
8 Türkiye OS Kubilay Sönmez
9 Sırbistan FV Petar Gigić
10 Türkiye OS Safa Kınalı
11 Senegal OS Idrissa Camara
13 Gine DF Naby Youssouf Oulare
14 Türkiye DF Onur Ulaş
17 Türkiye DF Hakan Bilgiç
19 Azerbaycan OS Vüsal İskenderli
20 Türkiye OS Tunahan Çiçek
21 Kongo Demokratik Cumhuriyeti DF Joel Kayamba
Mevki Futbolcu
22 Türkiye DF Jefferson Nogueira Junior
23 Türkiye DF Mustafa Şengül
25 Türkiye KL Bartu Kulbilge
27 Kuzey Makedonya OS Daniel Avramovski
35 Türkiye DF Batuhan İşçiler
33 Türkiye DF İshak Karaoğul
45 Türkiye DF Kerem Paykoç
47 Türkiye FV Tolunay Artuç
52 Türkiye FV Hüsamettin Yener
55 Türkiye DF Ercan Coşkun
75 Fildişi Sahili OS Abdoulaye Diarrassouba
89 Türkiye OS Anıl Koç
99 Türkiye KL İsmail Çipe

Teknik heyet[değiştir | kaynağı değiştir]

İsim Ülke Görev
Muzaffer Bilazer Türkiye Teknik direktör
Mutlu Dervişoğlu Türkiye Yardımcı antrenör
Yasin Kum Türkiye Yardımcı antrenör
Onaç Çetin Türkiye Atl. Perf. Antrenör
Atacan Öztürk Türkiye Kaleci antrenörü

Lig mücadeleleri[değiştir | kaynağı değiştir]

1970-1979, 1980-1985, 1986-1992

1966-1970, 1979-1980, 1985-1986, 1992-1996, 1997-2001, 2007-

2001-2002, 2005-2007

1996-1997, 2002-2005

Başarılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Şampiyonluk (2) 1969-1970, 1985-1986

İkincilik (1) 1979-1980

Play-Off Final (1) : 2007-2008

Play-Off Yarı final (3) : 2008-2009, 2016-2017, 2017-2018

Şampiyonluk (1) 2006-2007

Şampiyonluk (1) 1996-1997

İkincilik (1) 2004-2005

Geçmiş Yılların Puan Durumu[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Lig Poz. Maç G B M AG YG P Kupa En Golcü Teknik Direktör
1996/97 3. Lig 1. 32 23 8 1 70 15 77 - - -
1997/98 1. Lig 4. 32 10 10 12 37 40 40 3. Tur - -
1998/99 2. 32 13 9 10 41 40 48 2. Tur - -
1999/00 3. 32 13 11 8 43 30 50 - - -
2000/01 7. 32 9 7 16 38 51 34 - - -
2001/02 2. Lig 4. 32 8 13 11 32 36 37 - - -
2002/03 3. Lig 3. 28 17 5 6 49 23 56 - - -
2003/04 8. 32 14 3 15 56 47 45 - Recep Serkan Çetinkaş (14) Çetiner Erdoğan
2004/05 2. 30 19 7 4 49 22 64 - Barış Önder (18)
2005/06 2. Lig 3. 32 15 10 7 45 32 55 2.Tur Serdar Çöltekin (15) Mustafa Çapanoğlu
2006/07 1. 36 18 11 7 63 38 65 - Murat Bölükbaş (15) Kemal Kılıç, Ali Güneş
2007/08 1. Lig 6. 34 13 14 7 50 46 53 2.Tur İbrahim Parlayan (11) Serhat Güller
2008/09 3. 34 16 8 10 49 35 56 1.Tur Edim Demir (14)
2009/10 9. 34 12 7 15 48 53 43 2.Tur Adem Büyük (13) Mustafa Uğur, Cüneyt Karakuş
2010/11 7. 32 14 7 11 47 31 49 2.Tur Ferhat Kiraz (12) Levent Eriş, Hüsnü Özkara
2011/12 7. 34 13 12 9 40 33 51 Çeyrek final Ferhat Kiraz (12) Cihat Arslan, Özcan Kızıltan, Bahri Kaya
2012/13 10. 34 13 7 14 41 45 46 2.Tur Ali Güzeldal (7) Serhat Güller, Oğuz Çetin, Osman Nuri Işılar
2013/14 15. 34 10 10 16 34 47 40 3.Tur İskender Alın (11) Ali Beykoz, Besim Durmuş, Engin Korukır, Yılmaz Özen
2014/15 10. 34 11 11 12 47 40 44 2.Tur Aleksandar Prijović (16) Reha Enginer
2015/16 12. 34 10 12 12 36 46 42 Son 32 Tevfik Köse (9) Özcan Bizati, Cüneyt Karakuş, Fatih Tekke
2016/17 4. 34 16 6 12 56 53 54 Grup Rydell Poepon (20) Fuat Çapa
2017/18 3. 34 18 6 10 53 30 60 Son 16 Rydell Poepon (16) Fuat Çapa / Sait Karafırtınalar
2018/19 9. 34 14 7 13 41 41 49 Son 16 Bentley (10) Sait Karafırtınalar / Orhan Kaynak
2019/20 15. 34 6 15 13 30 41 33 3. Tur Gökhan Sazdağı (7) Giray Bulak / Osman Özköylü / Fırat Gül
2020/21 12. 34 12 6 16 38 41 42 5. Tur Gökhan Sazdağı (6) Ahmet Taşyürek / Reha Enginer
2021/22 8. 36 14 8 14 42 44 50 5. Tur Kabongo Kasongo (11) Reha Enginer / Osman Nuri Işılar

Oyuncu İstatistikleri[değiştir | kaynağı değiştir]

En Fazla Forma Giyen Oyuncular En Fazla Gol Atan Oyuncular
No Oyuncu Maç Sezon No Oyuncu Gol Maç Sezon
1 Rıdvan Ertan 357 1966-1978 1 Rıdvan Ertan 57 357 1966-1978
2 Çetiner Erdoğan 347 1969-1982 2 Çetiner Erdoğan 43 347 1969-1982
3 İbrahim Sarıkaya 295 1972-1983 3 Halil İbrahim Eren 39 119 1976-1981
Nuri Artış 273 1973-1984 Rydell Poepon 36 71 2016-2018
4 Salih Yorulmaz 265 1984-1992 4 Cengiz İğneci 32 127 1986-1998
5 İbrahim Desticioğlu 250 1978-1988 5 Erkan Taşdemir 30 64 1992-1994
6 Talip Işıktan 221 1968-1979 6 Erkan Sokullu 28 157 1985-1990
7 Alaaddin Yolaçan 200 1973-1981 7 Soner Metiner 28 79 1969-1972
8 İmdat Kum 190 1988-1995 8 Mustafa Akarcalı 25 147 1974-1979
9 Lütfü Isıgöllü 180 1967-1973 9 Ferhat Kiraz 24 62 2010-2012

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "TAKIM KADROSU". Boluspor. Erişim tarihi: 24 September 2023. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]


Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Nedir? :Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? ile ilgili Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Ne Demektir? Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Açıklaması Nedir? Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Cevabı Nedir? Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Kelimesinin Anlamı? Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? konusu Nedir Ne, yaşantımızda sık kullanılan kelimelerden birisi olarak karşımıza çıkar. Hem sosyal medyada hem de gündelik yaşantıda kullanılan ne kelimesi, uzun yıllardan beri dilimizdedir. Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Türk Dil Kurumu na (TDK) göre farklı anlamları olan ne kelimesi, Türkçe de tek başına ya da çeşitli cümleler eşliğinde kullanılabilir. Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Ne kelimesi ne demek, TDK ya göre anlamı nedir sorularının cevabını arayanlar için bildiris.com doğru adres! Peki, ne kelimesi ne demek, TDK ye göre anlamı nedir? Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Ne kelimesinin kökeni ne, ne kelimesinin kaç anlamı var? Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? İşte TDK bilgileri ile merak edilenler
Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Açıklaması? :Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Açıklama Bir Terim Kavram Ya Da Başka Dilsel Olgunun Daha İyi Anlaşılması İçin Yapılan Ek Bilgidir.Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Söz Konusu Bilgi Açıklanacak Sözcükten Daha Uzun Olur Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Açıklama İle İlgili Durumun Kanıtı Şu Şekilde Doğrulanabilir Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Bir Sözlükteki Tanım İlgili Sözcük Yerine Kullanılabilirse, Bu Bir Açıklamadır. Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Yani Aynı Bağlam İçinde Hem Sözcük Hem De Tanım Kullanılırsa Ve Anlamsal Açıdan Bir Sorun Oluşturmuyorsa Bu Bir Açıklamadır.
Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Gerçek mi? :Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? ile ilgili Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Gerçek anlam Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? sözcüklerin birincil anlamı ile (varsa) bu anlamla doğrudan ilişkili olan anlamlarıdır. Gerçek anlam, temel anlam ile yan anlamların bileşkesidir. Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Bir sözcüğün mecaz olmayan tüm anlamlarını kapsar.
Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Hakkında? :Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? ile ilgili Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? burada bulabilirsiniz. Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Detaylar için sitemizi geziniz Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? Bu sayfada Hakkında nedir Hakkında ne demek Hakkında ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca Hakkında anlamı tanımı açılımı Hakkında hakkında bilgiler Boluspor nedir?, Boluspor anlamı nedir?, Boluspor ne demektir? resimleri Hakkında sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce türkçe çevirisini bulabilirsiniz
Bulgaristan’ın Avrupa Gelişimi için Vatandaşları, Hashoca, Akhisar, Süveyş Körfezi, Reşit İmrahor, Yalıtaşı, Bengü şarkıları listesi, Mandibular orta kesici diş, The Best Of MFÖ (albüm), Kido Takayoshi, Türkiye florasındaki delphinium taksonları listesi, Joe Orton, Naim Cömertoğlu, Gördüş, Biyoetik, Thinis, Eugène Charles Catalan, Rekovac, Saad Lamjarred, Ranskill, Demokratik geçiş, Girit Vilayeti, Nepido, Mazoşist, Kumkuyu, Erdemli, Koyuncu, Erdemli, BDay Deluxe Edition, Kuşluca, Erdemli, Küstülü, Erdemli, İspanya Bisiklet Turu, Sarıyer, Erdemli, Matt Mattox, Bayındır Sağlık Grubu, Gustavo Morínigo, Stará Ľubovňa, Metakarpal kemikler, Kızlar Sınıfı, Klasik Yunanistan, Etosha Ulusal Parkı, Iman Vellani, Emily Mortimer, Thin Man Atom Bombası, Tahir Musa Ceylan, HIV enfeksiyonu ve hastalığı için DSÖ hastalık evreleme sistemi, İstirelçe, Genç milletvekilleri listesi, Dichoteleas, Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Koordinasyon Ofisi, Baba Evi, Hashima Adası, Tobias Sana, Bizim Hikaye (dizi), Galaţi, Sfingozin, Magliano Sabina, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, Willebadessen, Immanuel Quickley, II. Hüsrev, Yunanistanın bölgesel birimleri, River Volley, François de Poilly, Charles Leclerc, Uydu DNA, Yunanistanın bölgeleri, Esenpınar, Erdemli, Kabakulak İbrahim Paşa, Birgit Fischer, Güzeloluk, Erdemli, Hacıalanı, Erdemli, Çekya başbakanları listesi, Yugoslavya savaşları, Sergey Grinkov, SKY Italia, Boğazkale, Tehlike analizi ve risk bazlı önleyici kontroller, Ahmet Ünal Çeviköz, Fringe, Yüceyurt, Araklı, Dişli takımı, Kansai, Kemaleddin bin Yunus, Heykel, Davy Jones (müzisyen), Messinya, Orçun Sonat, Zoli Ádok, Hanley Castle, Sundalılar, NGC 4472, Bizans mimarisi, Nipsey Hussle, Diego Alberto Gama García, Anthomyiidae, Seksizm, Capcom, 35. İsrail Hükûmeti, Cahit Kaya, Valensiya, Kartveli dilleri, Emily Winterburn,
Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?, Tokatlı Nedir?, Zömbe İsminin Anlamı Nedir?, Gadsden bayrağı Anlamı Nedir, Gadsden bayrağı Nasıl Oluştu, Gadsden bayrağı Tarihi, Gadsden bayrağı Renkleri, Gadsden bayrağı Tasarımı, Tokalı Nedir?, Selma Sarıcıoğlu Çalışkan Kimdir?, Zottiri İsminin Anlamı Nedir?, Ümit Duman Kimdir?, Zot İsminin Anlamı Nedir?, Bahadır Gökmen Kimdir?, Berrin Selbuz Kimdir?, Tok Sözlü Nedir?, Fiskal Nedir?, Zorunlu İsminin Anlamı Nedir?, Zorlu İsminin Anlamı Nedir?, Toimeton Nedir?, Ömer Eldemir Kimdir?, Demokratik Kampuçya bayrağı Anlamı Nedir, Demokratik Kampuçya bayrağı Nasıl Oluştu, Demokratik Kampuçya bayrağı Tarihi, Demokratik Kampuçya bayrağı Renkleri, Demokratik Kampuçya bayrağı Tasarımı, Kürşat Özer Kimdir?, Zorlayıcı İsminin Anlamı Nedir?, Sertaç Çelikkaleli Kimdir?, Zorlamasız İsminin Anlamı Nedir?, Togolu Nedir?, Kenan Çarboğa Kimdir?, Zorlama İsminin Anlamı Nedir?, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Anlamı Nedir, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Nasıl Oluştu, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tarihi, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Renkleri, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tasarımı, Burak Ustalı Kimdir?, Zorca İsminin Anlamı Nedir?, Zorba İsminin Anlamı Nedir?, İlker İpek Kimdir?, Gülcan Alp Kimdir?, Zoraki İsminin Anlamı Nedir?, Niyazi Ünalmış Kimdir?, Zor İsminin Anlamı Nedir?, Fin Ugor Nedir?, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Asiye Küçükyılmaz Kimdir?, Tirşemsi Nedir?, Zoolojik İsminin Anlamı Nedir?, Tirşe Gözlü Nedir?, Filtresiz Nedir?, Zom İsminin Anlamı Nedir?, İbrahim Kaan Kimdir?, Filtreli Nedir?, Hasan Ataman Kimdir?, Ziyasız İsminin Anlamı Nedir?, Filozofik Nedir?, Ziyansız İsminin Anlamı Nedir?, Aslan ve Güneş Anlamı Nedir, Aslan ve Güneş Nasıl Oluştu, Aslan ve Güneş Tarihi, Aslan ve Güneş Renkleri, Aslan ve Güneş Tasarımı, Şeref Tamtürk Kimdir?, Onur Sergen Doğan Kimdir?, Ziyadar İsminin Anlamı Nedir?, İsmail Büyükkayıkçı Kimdir?, Filolojik Nedir?, Canan Kebenç Özkan Kimdir?, Tipsiz Nedir?, Tipolojik Nedir?, Zirai İsminin Anlamı Nedir?, Okan Işıktaş Kimdir?, Tipili Nedir?,