Almila Bağrıaçık

Almila Bağrıaçık

Almila Bağrıaçık Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Almila Bağrıaçık Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Almila Bağrıaçık
Almila Bağrıaçık İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Almila Bağrıaçık Kelimesinin Anlamı?
Almila Bağrıaçık Ne Demek?
Almila Bağrıaçık Ne Demektir?
Almila Bağrıaçık Analizi?
Almila Bağrıaçık
Almila Bağrıaçık Anlamı Nedir?
Almila Bağrıaçık Ne Demektir?
Almila Bağrıaçık Açıklaması Nedir?
Almila Bağrıaçık Cevabı Nedir?
Almila Bağrıaçık Kelimesinin Anlamı?
Almila Bağrıaçık Kelimesinin Anlamı Nedir?
Almila Bağrıaçık Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Almila Bağrıaçık Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Bağrıaçık Alman film ödülleri töreninde

Almila Bağrıaçık (d. 10 Temmuz 1990; Ankara), Almanya'da yaşayan Türk oyuncudur.[1] Ankara'da doğmuş, Ailesiyle Berlin, Almanya'ya yerleştiler. Almanya-Türkiye ortak yapımı Hayat Şarkısı adlı filmle tanınmıştır.[2]

Filmografi (seçilmiş)

  • 2010:
  • 2010: (TV dizisi; Bölüm: Blutsbande)
  • 2011: GhettoLoveGrief (kısa film)
  • 2012: Glanz & Gloria
  • 2013:  [de]
  • 2013:  [de], director: Züli Aladag
  • 2013: (TV dizisi; Bölüm: Gelegenheit macht Diebe)
  • 2013: (TV dizisi; Bölüm: Elektroschocker, Pfefferspray und SEK vor der Tür)
  • 2014: (TV dizisi; Bölüm: Auf den Barrikaden)
  • 2010–2014: (TV crime series: 2 bölüm)
  • 2014: (TV dizisi; Bölüm: 1983)
  • 2012–2014: (TV crime series; 2 bölüm)
  • 2014: Hördur, HR, Director:
  • 2015: – Verlorene Sicherheit, Director:
  • 2015: – Tödliche Ideale, EHR, Director:  [de]
  • 2015: Kommissar Pascha, DHR, Director:  [de]
  • 2016:  [de], HR, director: Züli Aladag (Three-part film project Mitten in Deutschland: NSU)
  • 2016: Hayat Şarkısı, DHR, Director: Cem Karci, Kanal D[3]
  • 2016: Bierleichen, DHR, Director:  [de][4]
  • 2016: 4 Blocks, Director:  [de], TNT Serie, DHR[5]
  • 2016: , Director:  [de]

Kaynakça

  1. ^ http://www.oyunculari.org/2016/01/03/almila-bagriacik/
  2. ^ http://www.cnnturk.com/magazin/almila-bagriacik-kimdir?page=6
  3. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; kanald.com.tr isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  4. ^ Bayerischer Rundfunk (8 Eylül 2016). "Drehstart: "Bierleichen. Ein Paschakrimi" | BR.de" (Almanca). 3 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Kasım 2016. 
  5. ^ "Drehstart für Miniserie "4 Blocks" in Berlin-Neukölln" (Almanca). 22 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Temmuz 2016. 

Dış bağlantılar