Akasya Asıltürkmen

Akasya Asıltürkmen

Akasya Asıltürkmen Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Akasya Asıltürkmen Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Akasya Asıltürkmen
Akasya Asıltürkmen İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Akasya Asıltürkmen Kelimesinin Anlamı?
Akasya Asıltürkmen Ne Demek?
Akasya Asıltürkmen Ne Demektir?
Akasya Asıltürkmen Analizi?
Akasya Asıltürkmen
Akasya Asıltürkmen Anlamı Nedir?
Akasya Asıltürkmen Ne Demektir?
Akasya Asıltürkmen Açıklaması Nedir?
Akasya Asıltürkmen Cevabı Nedir?
Akasya Asıltürkmen Kelimesinin Anlamı?
Akasya Asıltürkmen Kelimesinin Anlamı Nedir?
Akasya Asıltürkmen Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Akasya Asıltürkmen Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Akasya Asıltürkmen (14 Nisan 1977, İstanbul), oyunculuğa, küçük yaşta, 'nun açtığı kursa katılarak başladı. Aynı dönemde İstanbul Kanatlarımın Altında filminde oynadı ve bu profesyonliğe attığı ilk adım oldu. Daha sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Semaver Kumpanya ve İstanbul Devlet Tiyatrosu gibi tiyatrolarda çalıştı. Halen birçok Televizyon, Dublaj, Sinema ve Tiyatro çalışması yapmaktadır.

Rol aldığı oyunlar

Filmografisi

  • 2016 >
  • 2010 >
  • İpsiz Recep (2009) > Marika
  • Araf (2006) > Eda
  • (2006) (Dizi) > Zekiye
  • (2006) > Taşkız
  • (2005) > Fusun
  • Saklambaç (2005) (Dizi) > Bağdegül
  • Çınaraltı (2004) (Dizi) > Esin
  • (2004) (Dizi) > Müge
  • Lise Defteri (2003) (Dizi) > Ayça
  • (2002) (Dizi) > Lebibe
  • (2001) (Dizi)
  • (1996)
  • Sıdıka (1997) (Dizi) > Kız Arkadaş (Konuk Oyuncu)
  • Dar Alanda Kısa Paslaşmalar
  • Başrolde Aşk (2011) (Dizi) > Eda

Eğitimler

Notlar

  1. ^ "Akasya Asıltürkmen ile Serdar Özerman evlendi". Sabah. 24 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Aralık 2020. 
  2. ^ elifbayram; elifbayram. "Akasya Asıltürkmen ile Serdar Özerman boşandı". Posta. 4 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Aralık 2020.