Ahu Yağtu

Ahu Yağtu

Ahu Yağtu Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Ahu Yağtu Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Ahu Yağtu
Ahu Yağtu İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Ahu Yağtu Kelimesinin Anlamı?
Ahu Yağtu Ne Demek?
Ahu Yağtu Ne Demektir?
Ahu Yağtu Analizi?
Ahu Yağtu
Ahu Yağtu Anlamı Nedir?
Ahu Yağtu Ne Demektir?
Ahu Yağtu Açıklaması Nedir?
Ahu Yağtu Cevabı Nedir?
Ahu Yağtu Kelimesinin Anlamı?
Ahu Yağtu Kelimesinin Anlamı Nedir?
Ahu Yağtu Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Ahu Yağtu Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Ahu Yağtu, (d. 11 Temmuz 1978, İzmir) Türk oyuncu ve modeldir. İlk defa kamera karşısına 2001 yılında 90-60-90 adlı programda esin olarak geçmiştir.[7]

Hayatı ve kariyeri

Ahu Yağtu, 11 Temmuz 1978 İzmir’de doğmuştur. Çocuk yaşta model olmaya karar verince İzmir‘den İstanbul’a taşınmıştır. 2003 senesinde Biri Bizi Gözetliyor yarışma programında sunuculuk yapmış, çeşitli reklam filmlerinde rol almıştır. İstanbul Beşiktaş Bebek’te “Second Chance” isimli vintage butik sahibidir. Ahu Yağtu, aktif olarak podyum yaşantısını sürdürmektedir, Türkiye’nin en iyi birkaç modelinden birisidir. Ayrıca Ahu Yağtu oyunculuk dışiında stil danışmanlığı ve moda tasarımcılığı da yapmaktadır.[8]

Özel hayatı

Ahu Yağtu ilk evliliğini 2000 senesinde 20 li yaşlarda ile yaptı. 2005 yılında boşandılar. 2. evliliğini ise Cem Yılmaz 10 Mart 2012 tarihinde ’de evlendi.[9] Ahu Yağtu boşandığı eşi Cem Yılmaz'dan sonra adı birçok kişiyle anılmış, uzun bir süredir içecek fabrikaları olan ile ilişkisi ortaya çıktı. İş insanı yakın bir zamanda sevgilisiyle İspanya'nın Barselona şehrinde yaptığı paylaşımla aşkını ilan etti.[10]

Filmografi

Sinema ve Televizyon[11]
Yıl Başlık Rolü Notlar
2001 Esin Dizi (Atv)
2005 Ece Dizi (Atv)
2006 Nil Dizi (Show TV)
2006 Arka Sokaklar Füsun Dizi (Kanal d)
2007 Kavak Yelleri Duygu Dizi (Kanal d)
2007 Zeynep Dizi (Atv)
2008 Çin Seddi TV Filmi
2010 Aylin Kargın Çatak Sinema
2011 Pelin Dizi (Atv)
2011 Bir Çocuk Sevdim Begüm Dizi (Atv)
2016 Paramparça Candan Dizi (Star TV)
2017 Arif v 216 Pervin Sinema
2019 Kadın Pırıl Dizi

(Fox TV)

2019 Profesör Doktor Sinema
2021 Kardeşlerim Suzan[12] Dizi (Atv)
Tiyatro[13]
Yıl Başlık Rolü Notlar
2018 Closer Sahneleyen Tiyatro: Jest Tiyatro
2020 Sahneleyen Tiyatro: İkinci Kat (Dada Salon Kabarett)

Kaynakça

Dış bağlantılar