Adèle Exarchopoulos

Adèle Exarchopoulos

Adèle Exarchopoulos Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Adèle Exarchopoulos Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Adèle Exarchopoulos
Adèle Exarchopoulos İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Adèle Exarchopoulos Kelimesinin Anlamı?
Adèle Exarchopoulos Ne Demek?
Adèle Exarchopoulos Ne Demektir?
Adèle Exarchopoulos Analizi?
Adèle Exarchopoulos
Adèle Exarchopoulos Anlamı Nedir?
Adèle Exarchopoulos Ne Demektir?
Adèle Exarchopoulos Açıklaması Nedir?
Adèle Exarchopoulos Cevabı Nedir?
Adèle Exarchopoulos Kelimesinin Anlamı?
Adèle Exarchopoulos Kelimesinin Anlamı Nedir?
Adèle Exarchopoulos Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Adèle Exarchopoulos Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Adèle Exarchopoulos (2014)
Adèle Exarchopoulos (2019)

Adèle Exarchopoulos (d. 22 Kasım 1993, Paris), Yunan asıllı Fransız oyuncu.

Yaşamı

Exarchopoulos Paris 19. bölgede büyümüştür. Babası Didier Exarchopoulos gitar öğretmeni ve annesi Marina Niquet bir hemşiredir. Adèle, 9 yaşındayken ailesi onun utangaç olduğunu düşünüp utangaçlığını yenmesi için oyunculuk derslerine göndermiştir. 2005 yılına kadar oyunculuk derslerine devam eden Adèle 2006 yılında bir ajans tarafından fark edilmiş ve R.I.S, police scientifique adlı Fransız polis serisinde oynamıştır. Bu Adèle'in televizyonda ilk çalışmasıdır.

2013 yılında Mavi En Sıcak Renktir (La Vie d'Adèle – Chapitres 1 & 2) filminde baş rol oynayarak büyük bir atılım yapmış ve "Altın Palmiye" kazanmıştır. Altın Palmiye ödülü kazanan en genç sanatçı olmuştur.

Filmografi

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2006 R.I.S, police scientifique Sarah
2007 Boxes Lilli
2008 Les Enfants de Timpelbach Marianne
2010 The Round Up Anna Traube
2010 Turk's Head Nina
2011 Chez Gino Maria Roma
2011 Carré blanc Marie
2012 Des morceaux de moi Erell
2013 I Used to Be Darker Camille
2013 Making a Scene The Woman
2013 Blue Is the Warmest Colour Adèle
2014 Insecure Jenny
2014 Voyage vers la mère Marie Louise
2015 Les Anarchistes Judith Lorillard
2015 Apnée The Woman
2016 Down by Love Anna Amari
2016 The Last Face Ellen
2016 Orphan Sandra
2017 Racer and the Jailbird Bibi Delhany
2018 The White Crow Claire Saint
2019 Sibyl Margot
2019 Revenir Mona
2020 Bac Nord
2020 Mandibules
Tiyatro
Yıl Yapım Yönetmen Notlar
2019 La Trilogie de la vengeance Simon Stone

Dış bağlantılar