Açelya Topaloğlu

Açelya Topaloğlu

Açelya Topaloğlu Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Açelya Topaloğlu Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Açelya Topaloğlu
Açelya Topaloğlu İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Açelya Topaloğlu Kelimesinin Anlamı?
Açelya Topaloğlu Ne Demek?
Açelya Topaloğlu Ne Demektir?
Açelya Topaloğlu Analizi?
Açelya Topaloğlu
Açelya Topaloğlu Anlamı Nedir?
Açelya Topaloğlu Ne Demektir?
Açelya Topaloğlu Açıklaması Nedir?
Açelya Topaloğlu Cevabı Nedir?
Açelya Topaloğlu Kelimesinin Anlamı?
Açelya Topaloğlu Kelimesinin Anlamı Nedir?
Açelya Topaloğlu Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Açelya Topaloğlu Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Açelya Topaloğlu (d. 19 Kasım 1986, İzmir), Türk dizi ve film oyuncusudur.

Hayatı

Küçük yaşlarından itibaren üniversiteye kadar olan dönemde dans ile ilgilenen Açelya Topaloğlu, Modern Dans bölümünde dans eğitimi almıştır. Kısa bir süre Anadolu Ateşi dans grubunda yer almıştır. Annesinin desteği ile üniversite çağına yaklaştıkça tiyatroya daha çok ağırlık vermiş, 2008-2009 yılında 'da müzikal eğitimi aldıktan sonra 2009 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazanıp 2013 yılında mezun olmuştur.[2]

Rol aldığı yapımlar

Filmografi

Sinema
Yıl Yapım Rolü
2013
2017 Damat Takımı
2018 Öldür Beni Sevgilim
2019 Cinayet Süsü
Televizyon
Yıl Yapım Rolü
2008 Belda
2010 Arka Sokaklar Ahu Gözcü
2011 Gece Sularında İstanbul (TV Filmi) Nihan
2012 Eve Düşen Yıldırım Sevda
2014-2015 Kaçak Gelinler Almilla Peker (1-29)
2015-2016 İnadına Aşk[3] Defne Barutçu (1-32)
2017 Meryem Derin Berker
2018 Darısı Başımıza Rüya
2021- Sihirli Annem Betüş
Tiyatro
Yıl Yapım Rolü
2014 (Volkan Severcan Tiyatrosu)[4]
2019- Güldür Güldür Show Çiçek

Reklamlar

Klip

Ödülleri ve Adaylıkları

Yıl Ödül Töreni Kategori Proje Sonuç
2016 İstanbul Gelişim Üniversitesi 5.Medya Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu İnadına Aşk Kazandı
6. Ayaklı Gazete Ödülleri En İyi Gençlik Dizisi Kadın Oyuncusu İnadına Aşk Adaylık

Kaynakça

Dış bağlantılar